maanantai 4. maaliskuuta 2013
Hiivaton leipuri!
Viikonloppuna ruokana oli sosekeittoa ja keiton kanssa tekee mieli aina leipää. Leipää ei ollut, eikä hiivaa. Posti oli tuonut kotiin erään ruokaketjun ruokaliitteen, josta bongasin hiivattoman leivän reseptin (irlantilainen soodaleipä). Kuulosti hyvältä ja ohje oli helppo ja nopea. Grahamjauhoja ei kotoa myöskään löytynyt, joten sen osion korvasin ruis-kaura-sämpyläjauhoilla. Suolaa lisäisin joukkoon enemmän kuin reseptissä oli mainittu. Lopputuloksena hirvittävän ruma, mutta herkullinen leipä. (Vertailun vuoksi kannattaa katsoa reseptissä oleva kuva.)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Mun mielestä toi sun leipäsi on paljon paremman näköinen! Täällä ollaan vesi kielellä.
VastaaPoista