keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Näyttelyyn lähdössä

 
 
 
 
 
Ehkä Klasulla on ollut kevättä rinnassa näitä maalatessa. Mulle tuli hilpeä olo uusimpia töitä katsellessa.

Nuo alimmat kuvat ovat yksityskohtia pienestä maalauksesta, joka erottui minun silmääni joukosta. Se on herkkä, jopa romanttinen. Minun mielestäni siis. Ehkä se toimii erityisesti just nyt, kun mulla on ihan hirveä puutarhakuume.

Osa näistä töistä ja muitakin on lähdössä Hämeenlinnaan GalleriaKONEeseen. Avajaisia juhlitaan parin viikon päästä, perjantaina 5.4.2013 klo 18-20.

Tulkaa mukaan, jos olette Hämeenlinnan suunnalla!

--

Details from my brother Klasu's new paintings. Maybe it's my growing gardening fever but they really scream SPRING to me.

The last two pictures are of a small painting that stood out for me. It has a great romantic fell. I felt like taking it home with me the minute I saw it.

Klasu's new exhibition will be in Hämeenlinna at GalleriaKONE next month. The opening party is on Friday April 5 starting 6 pm. Come and join us, if you are around!

2 kommenttia:

  1. Haa, vai että Hämeenlinna tällä kertaa. Emme taida olla siellä suunnalla, mutta onnea näyttelyyn ja taiteilijalle silti. Kyllä noissa nyt jotain keväistä ja kuplivaa on.

    VastaaPoista
  2. Kirjailijatar - Enpä muista milloin olisi mullakaan viimeksi ollut asiaa Hämeenlinnaan, mutta nyt sinne sitten pääsee. Välitän onnentoivotukset eteenpäin!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...