lauantai 11. huhtikuuta 2015

Kammion remppaKevään korvilla piti päästä aloittamaan uusi remppaprojekti. Jotenkin se kutina aina tulee, kun pimeä alkaa helpottaa. Kovin montaa kohdetta meillä ei tällä kierroksella Hamarissa enää ole jäljellä ja kammioksi kutsuttu työhuone oli niistä tähän kohtaan joutavin.

Taas kävi niinkuin käy, että tästäkään loukosta ei ole ainuttakaan ennen-kuvaa, joten niiden, jotka eivät koskaan ole kammioon koskaan päässeet kurkistamaan, niin kuvitelkaa seuraavaa:
80-luku, kellastunut mäntykatto, kellastunut lakattu puulattia, ruskealla saumattua tiiliseinää, vaalea tapetti osalla seinistä, Vähän samaan tyyliin kuin saunan pukuhuoneessa ennen. Siihen vielä päälle kellastunut Lundia-hylly kahdella seinällä, paljon pölyisiä mappeja ja kirjoja ja paperisälää. Avot!

Vanhojen lastulevyseinien päälle kiinnitetään kipsilevyt, koska tämä talo seilaa ihan omaa reittiään ja liikkuu sen verran, että suoraan lastulevyyn kiinnitetty tapetti repeää viimeistään ensimmäisenä talvena. Olemme siis vahingosta viisastuneet. Tiiliseinä ja katto on jo maalattu valkoiseksi ja lattiaan suditaan samaa vihertävää maalia, kuin viereisessä kulmahuoneessa.

Takaseinälle rakennetaan koko seinän levyinen kaapisto, koska tarvitsemme kipeästi säilytystilaa talvivaatteille ja muullekin. Ovien taakse pääsevät piilottelemaan myös ne mapit ja paperit, jotka tähän asti ovat olleet avohyllyillä pölyttymässä.

Pienen takaiskun koimme, kun valitsemaani tapettia ei olekaan ilmeisesti saatavilla. Selvittelen vielä asiaa, mutta voi olla, että pitää löytää joku toinen suosikki tähän tilaan.

--

Spring always gives us itchy fingers and what else is there to do than start a new renovations project. This time we hit the study at the farm. The idea came at lunch table and by smoko we were already on a roll and as usual, there are no before shots of this space. But believe we, it was dark and full of stuff.

Now I already see it as a lovely space to sit down and read a book. As if I ever do something like that...

2 kommenttia:

 1. Vau, huonehan näyttää suorastaan tilavalta ilman sitä tavaramäärää! Eikö teillä ollut ennen siellä pakastinkin? Pysyykö huone vielä työhuonekäytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin olin aina pitänyt kammiota pienenä koppina, mutta ihan oikea huone se tosiaan on, kun tavaraa tuotiin sieltä pois aika tavalla. Pakastinkaan ei enää palaa, koska sille löytyi uusi paikka kellarista.

   Työhuone siitä tulee jatkossakin, mutta nyt koitetaan tehdä siitä sellainen soppi, jonne voisi joskus mennä ihan muutenkin rauhoittumaan.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...