keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

NelivuotiskekkeritTaitaa olla niin, että kun täällä blogissa on hiljaista, on aika takuuvarmaa, että oikeassa elämässä ei ole. Meillä ainakin on meneillään ihan ne normaalit lapsiperheen ruljanssit. Vatsataudit ja räkänokat ja hirveä sotku kotona. Vatsatauti sentään jo selätettiin, mutta räkää ei vielä. Sotkua ei varmaan koskaan. Yritän koko ajan karsia kaikkea turhaa tavaraa, mutta meistä ei ole kukaan minimalistia nähnytkään.

Pääsiäinen tuppaa meillä usein olevan kovasti puuhakas. Pikkutyyppi nähkään meni syntymään huhtikuun alussa ja synttärit osuvat usein pääsiäiseen, kuten tänäkin vuonna. Ennen pyhiä järkkäsimme Pikkutyypin ensimmäiset kaverisynttärit. Sattumalta leikkikoulussa on oikea synttärisuma näihin aikoihin ja onneksi keksimme järjestää kekkerit yhdessä toisen perheen kanssa, tytöillä kun on ikäeroa muutama päivä.

Kekkereitä vietettiin Vimmassa, ja ohjelmassa oli herkuttelua ja yleistä hassuttelua sekä kankaanpainantapaja, jossa lapset saivat koristella oman kangaskassin.

Mielestäni olimme kovin maltillisia, kun juhliin osallistui vain kymmenen lasta, mutta en ollut ihan varautunut siihen, minkälainen meno ja meteli syntyy, kun senkin verran ipanoita pääsee yhdessä vapaaksi. Kaikki sujui kyllä hienosti, mutta sekä minä että Pikkutyyppi oltiin aika kanttuvei, kun päästiin kotiin.

--

Little I turned four and had her first buddy party. The kids did some block printing and decorated a bag to take home.

I had not quite realised what parties with ten kids are like. And this was quite a mellow one. But as soon as everyone left and it suddenly got all quiet, I sighed a huge sigh of relief. So glad these things are a year apart...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...