maanantai 27. huhtikuuta 2015

Shh - ollaan ihan hiljaa

Nyt ruksi seinään.

Meillä on menossa harvinainen hetki. Sellainen, että ei tiedä uskaltaako paikaltaan liikkua, että se ei rikkoudu. Lapset leikkivät rauhallisesti yhdessä. Pikkutyyppi ei vedä Pikkuveljeä turpaan tai kisko tavaroita sen kädestä. Kumpikaan ei huuda apuun. Ei minkäänlaista taistelua. Legoja ja lampaantaljoja on pitkin ja poikin, mutta mitä väliä on sotkulla, kun saa olla hetken niin, että kukaan kilju tai kitise tai roiku hihassa.

Tekee mieli teetä, mutta en uskalla nousta, koska pelkään, että tuo kaksikko huomaa, että olen samassa huoneessa. Parasta olla vaan mahdollisimman hiljaa paikoillaan. Taidan tarttua kutimeen.

--

We're having a rare moment.

The kids are playing together. None of them is screaming. Little T is not getting a bashing. It's almost quiet. Normally it would be a time for alarm but right now I can see them both and they're not up to anything dangerous or naughty.

I feel like getting up to make myself a cuppa. But it's wiser to sit very still and let them forget I'm in the same room just a little bit longer.

4 kommenttia:

 1. Vau, kestikö kauan? Välillä kauhulla odotan, millainen riitapukari meille syntyy ja miten tuo isompi sitten suhtautuu... Toivottavasti tämä oli teille uuden ajan alku ja kaikki sujuu jatkossa sopuisammin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesti varmaan 20 minuuttia, mikä oli jo aivan mahtavaa. On tässä sopuisampia aikoja jo ehditty odottaakin...

   Kyllä se nuoremman sisaruksen syntymä on aika karu tilanne esikoiselle, mutta itsekin olen hengissä ja oma pikkuveljeni myös. Olemme yrittäneet kertoa Pikkutyypille, että Pikkuveli kasvaa ja maksaa pian potut pottuina, mutta meillä esikoinen on ilmoittanut odottavansa tulossa olevia kunnon taisteluja.

   Poista
 2. Toivottavasti noita hetkiä on pikku hiljaa enemmän! Ja luonnollisestikin rakkaat kummilapseni käyttäytyvät aina hyvin kiltisti : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvin käyttäytyvät. Aina kun viitsivät... Mutta kyllä ne vähitellen jo alkaa yhdessä leikkiä, mikää on tosi kivaa.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...