torstai 5. toukokuuta 2016

Heräteostoksia
Enpä ole tainnut koskaan ennen tehdä Hamariin keväistä ruukkuistutusta. Piipahdin kuitenkin viikko sitten Hamariin ajellessani puutarhakaupassa, ihan vaan kurkkaamassa. Ja sehän nyt vaan on aina vaarallista. Viime vuonna toinen asiakas törmäsi autooni parkkipaikalla. Tällä kertaa ei tapahtunut materiaalista vahinkoa, mutta mukaan tarttui tietenkin vähän sitä sun tätä,

Kuten olen jo monesti tunnustanut, en ole mikään suuri valkoisen ystävä. Mutta alerullakossa oli valkoisia helmililjoja ja perunanarsisseja. Ja olen vähän heikkona molempiin. Siinä ne hieman nuupahtaneina, mutta silti tuoksuvina huutelivat perääni niin, että pakko niitä oli napsia ostoskärryn kyytiin. Nehän voi sitten istuttaa perennapenkkiin, kun ne ovat kukkineet, eli ilman muuta valtavan hyvä sijoitus!

Matkalla kassalle ohitin strategisesti sijoitetun orvokkilaarin, josta kurkistivat pienikukkaiset liilat orvokit. Kuljin jo kertaalleen ohi, mutta sitten ymmärsin, että ostokseni kaipaisivat värillistä seuraa. Valkoisen, vihreän ja liilan yhdistelmähän olisi vallan hienostunut. Eli satsi orvokkeja kyytiin.

Sitten juoksin silmät kiinni kassalle.

--

I went for a quick look in the nursery. Never a good idea when I've decided not to spend money on plants.

But now we have these lovely flowers brightening up the spring garden!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...