tiistai 3. toukokuuta 2016

Puutarhurinangsti



Nyt vasta ehdin purkaa kamerasta viikko sitten Hamarin puutarhassa ottamani kuvat. Nyt kun kelit vihdoin ovat lämmenneet, on puutarhassa tapahtunut monenlaista. Vielä viime viikolla vihreä oli aika kortilla. Syksyllä synttärilahjaksi saamassani koristeomenassa ei näkynyt minkäänlaista heräämisen merkkiä. Oli ihan malttamaton olo.


Viime viikonloppuna piipahdin lasten kanssa Hamarissa tavallista lyhyemmin, kun piti palata kaupunkiin vappurientoihin. Lapset istuivat jo autossa, kun tein vielä viimeisen kierroksen puutarhassa. En olisi millään malttanut lähteä.


Lähtiessä eniten kirpaisi se, että menee kokonaiset kaksi viikkoa ennen kuin ehdin takaisin. Tähän aikaan vuodesta eii tekisi mieli jättää puutarhaa hetkeksikään, saatika sitten pariksi viikoksi. Sillä aikaa ehtii tapahtua vaikka mitä.


Ehdin sentään harata kasvimaan päädystä pienen pätkän kuntoon ja sain kylvettyä pari riviä porkkanaa ja palsternakkaa sekä kamomillasauniota ja lehtisalaattia. Pitääkin muuten muistaa soittaa isälle, että jos nämä ihanat kelit jatkuvat, voisi kastelu olla jossain kohtaa tarpeen.



--

We've finally had some nice warm spring weather and the gardening is waking up in a hurry. Last weekend we only spent a day at the farm and now we won't be able to go back for two whole weeks. It seems like forever at this time of the year when everything is happening. It's really never a good time to be away from the garden unless there is lots of snow on the ground.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...