torstai 19. toukokuuta 2016

Lontoo: Brixton


Yksi suosikkialueistamme Lontoossa on ehdottomasti Brixton. Nämä kulmat ovat tulleet tutuiksi aiemmilla visiiteillä, koska Liisa asui monta vuotta näillä nurkilla. Kun Liisan nykyisiltä kotikonnuilta Chrystal Palacesta meni suora bussilinja Brixtoniin, oli meidän tälläkin kertaa ihan pakko päästä haistelemaan näitä maisemia. Ja nimenomaan haistelemaan. Lasten mielestä hajut eivät tosin olleet ihan parhaasta päästä...

Perjantai-iltapäivällä Brixtonissa oli aika kuhina. Kampaamot täyttyivät hiuksiaan laitattamaan saapuneista naisista sekä heidän seuralaisistaan ja ruokakojuilla hankittiin viikonlopun tarpeita. Täällä on ihana vain pyöriä ja katsella ihmisiä ja ihmetellä ääniä.


Brixton Village & Market oli jo parilla viime käynnillämme muuttunut tosi paljon. Katetuilla kauppakujilla on vierivieressä pieniä putiikkeja, viihtyisiä pikkuravintoloja, kala- ja lihakauppiaita, jätskibaareja ja kaikanlaista krääsää myyviä kauppoja. Esimerkiksi ihan hyvä valikoima erilaisia pinjatoja ja muita juhlakoristeita olisi myös ollut tarjolla. Paikassa on rento ja viihtyisä fiilis ja lastenkin on turvallista kuljeskella, kun autoja ei ole ympärillä.

Liisa liittyi seuraamme työpäivän jälkeen ja pienen pyöriskelyn jälkeen päädyimme burgereille Honestiin. Ja hyvä niin, burgerit olivat mainioita ja erityisesti rosmariinillä maustetut ranskalaiset maistuivat sekä aikuisille että lapsille.

Jos aikoo perjantai-iltana syödä Brixtonissa, kannattaa olla ajoissa liikkeellä, puoli seitsemän maissa pöydät täyttyivät todella nopeasti.

--

Brixton is one of our favorite areas in London. Liisa used to live here and we still want to visit every time we're in London. Brixton Village and Market has become such a great for shopping and eating or just people watching. We had lovely burgers and fantastic rosemary chips at Honest.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...