tiistai 22. helmikuuta 2011

Pastaa









Oikeassa suhteessa jauhoja, munia, vettä ja suolaa. Tuloksena taivaallista pastaa. Täytteinä paahdettua kurpitsaa, basilikaa ja parmesaania sekä kinkkua, saksanpähkinöitä ja ricottaa. Kastikkeeksi riitti pelkkä sulatettu voi leivänmurujen ja salvian kanssa.

4 kommenttia:

  1. Näyttääpäs hyvältä. Mekin ollaan joskus saatu aikaiseksi omaa pastaa, mutta sitä on kyllä aikaa. Pitäisikö tuollainen askartelu ottaa uuden vuoden menuuhun tulevaisuudessa?

    VastaaPoista
  2. Joo, pastan tekoon vaaditaan ehdottomasti aikaa ja tilaa! Toisaalta eihän sitä ole pakko tehdä ihan valtavaa määrää. Tykkäsin varsinkin ravioleista!

    VastaaPoista
  3. How clever you are with your cooking!! You put me to shame!! I would have loved to have tasted it!!

    VastaaPoista
  4. It was lovely but such hard work! I'm definitely up for making ravioli again though so you are more than welcome to join me!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...