lauantai 19. toukokuuta 2012

Antiikkitaivaassa!Yksi Lontoon-matkamme ehdoton herkkuhetki oli retki Sunburyn antiikkimarkkinoille. Siis mikä tavarataivas! Kaikkea oli tarjolla. Huonekaluja, työkaluja, koruja, täytettyjä eläimiä, simpukoista koottuja peilinkehyksiä, kuppeja ja kauhoja. Paljon sellaisia juttuja, joita en ole missään koskaan nähnytkään. Ja hinnatkin olivat varsin kohtuulliset.

Aloimme jo Jonin kanssa haaveilla pakettiautomatkasta Englantiin. Ja siitä olimme yhtä mieltä, että jos Lontooseen pitäisi muuttaa, ei mitään tarvitsisi ostaa uutena, kun muutamalla sadalla eurolla olisi jo saanut pieneen kämppään aika mainion sisustuksen pelkästään näiltä markkinoilta.

Meille tarttui mukaan monenlaista pientä ja vähän isompaakin. Jonin isoin löytö oli puristin, joka painoi vaatimattomat kahdeksan kiloa.

Minun löytöni ovat alimmassa kuvassa. Kellon ja astioiden lisäksi mukaan tarttui kattokruunu, joka pilkahtaa kuvassa taustalla. Jouduimme sitä varten rakentamaan kotimatkallemme pahvista kolmannen matkalaukun. Mutta lamppu on aivan vastustamaton ja tulee koristamaan huvimajaa siihen asti, kunnes saamme Hamariin rakennettua pitkään haaveilemani verannan. Esittelen sen paremmin, kun se pääsee omalle paikalleen.

Nämä markkinat ovat vastedes meidän Lontoon-retkien vakikohde!

--

One of the absolute highlights of our trip to London was the Sunbury Antiques Market. What an amazing event! Everything imaginable was on offer. If you are after a collection taxidermy or a mirror frame constructed of sea shells, you will find what you are looking for here. And the prices were quite reasonable as well.

We found some nice bits and pieces to bring home. Joni found a vice that weighs eight kilos and I bought a chandelier for Hamari. We ended up having to build a third suitcase out of cardboard to bring it all home.

We'll plan all our future trips to London so that we can come back to this fantastic market!

2 kommenttia:

  1. Voihan markkinat! Olisin seonnut varmaan tuolla kaikesta tuosta ihanasta, jonka olisin halunnut tunkea matkalaukkuun. Nuo tuolitkin tuolla.

    VastaaPoista
  2. Kirjailijatar - Sekoaminen oli lähellä mullakin. Olisin aika helposti saanut pienen kuorma-auton täyteen kivoja juttuja, jos olisin saanut valita mitä haluan...

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...