sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Horniman Museum - Mikä helmi!


Viimeisenä päivänä Lontoossa meitä alkoi painaa matkaväsymys. Emme ole ollenkaan museoissa käyvää sorttia, mutta päätimme kuitenkin piipahtaa Liisan kodin lähellä olevaan Horniman Museumiin, kun se kerran oli matkan varrella.

Ja mikä helmi meitä odottikaan!

Aivan mieletön vanha luonnontieteellinen kokoelma upeisiin vitriineihin aseteltuna. Kiersimme tässä yhdessä salissa vaikka kuinka pitkään. Tunnelma oli mainio. Tuntui, kun olisi astunut sata vuotta ajassa taaksepäin.

Jos olet menossa Lontooseen ja kaipaat rentoa retkikohdetta, niin tämä on loistava paikka. Museoon ja sen puutarhaan on vapaa pääsy ja sinne on hyvät kulkuyhteydet. Jos keli sallii, niin suosittelemme piknikiä museon puutarhassa!

--

On our last day in London we were a bit tired after the busy week we'd had. We're not really museum goers but since there was one near Liisa's and entrance was free, we decided to pop in.

And what a gem we found!

We instantly fell in love with Horniman Museum. The natural history collection was like a trip back in time. There is even a walrus there. Had not realised how big they are. And the displays are gorgeous.

If you are in London, we highly recommend a trip to Forest Hill for this beauty. Pack a picnic to have in the garden as well. Kids will love it too!

2 kommenttia:

  1. Niin lähellä, mutta niin kaukana... Viime visiitistä museoon on jo useampi vuosi. Pitää kyllä yrittää mennä pian uudestaan!

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä ihan mainio paikka. Satoi tai paistoi.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...