torstai 10. toukokuuta 2012

Terveisiä Lontoosta!
Kotiuduimme juuri Jonin ja pikkutyypin kanssa Liisan luota Lontoosta. Kävi juuri niinkuin Päivi ennusti, oli kylmää ja sateista. Mutta eihän se olisi Englanti, jos keli olisi mukava.

Ja mukavaa meillä oli kelistä huolimatta. Pääsimme tutustumaan Liisan uuteen kotiin, joka oli oikein viihtyisä. Olin toivonut myös retkeä englantilaiselle maaseudulle, kun se näyttää Neiti Marpleissa niin kovin mukavalta. Liisa olikin keksinyt meille aivan loistavia kohteita, joista lisää tuonnempana.

Ja nyt on kiva olla kotona.

Mutta kuka täällä on oikein käynyt sotkemassa? En ollenkaan muistanut jättäneeni kämpän ihan hujan hajan. Klasu oli sentään piipahtanut viemässä roskiksen, muuten meitä olisi odottanut ihana huoneenlämmössä hautuneen kalannahan tuoksu.

--

We're back from visiting Liisa in London. It was cold and rainy, but it wouldn't be England if it was otherwise, right?

But what a great trip we had! Liisa's new place is very cozy and we liked the neighborhood so much, that we spent most of our time in South East London. And Liisa had organised a little trip and other fun stuff for us as well. I'll get back to them a bit later.

But it's nice to be home! I just wonder who has been making a big mess at our place while we've been gone...

2 kommenttia:

  1. Kiva kun kävitte!!! Meillä tuntuu varmaan kauhean tyhjältä illalla : ( Onneksi niitä skonsseja on sentään vielä jäljellä!

    Tuo peilikuva on aivan mahtava!

    VastaaPoista
  2. Liisa - Kiitos emännöimisestä!

    Ja tuosta kuvasta. Joskus sitä jo kuvaa ottaessaan tietää, että nyt tulee hyvä. Tuo on sellainen kuva.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...