Sunnuntaina pesin, pilkoin, keitin ja purkitin.
Ensimmäisen satsin jo laitoin alulle jo ennen aamiaista, toisen metsäretken jälkeen. Omenoiden seuraan pääsi myös muutama varsi raparperia. Sekaan hillosokeria, fariinisokeria ja pari kanelitankoa.
Hannalle kiitos ihanista omenoista!
Näyttääpäs hyviltä! Mun tekisi mieli keittää lisää hilloja, mutta valitettavasti kylmätilat ovat vähän kortilla. Oletkos ajatellut testata jotain chutney tyyppistä?
VastaaPoistaEt siis kuori omenoita?
VastaaPoistaEn oo kuorinut. Luotan siihen, että kotimaisten omppujen kuori on ihan syötävää. Ja kun ne on tuoreita, niin ei niissä ole kauhean paksu kuorikaan.
VastaaPoistaOlisi varmaan ihan fiksua sauvavatkaimella tehdä hillosta tasaista, mutta en ole kuitenkaan kaivanut vatkainta esiin. Ajattelin, että on ihan kiva, kun on sattumia.