maanantai 14. joulukuuta 2009

Juustoa ja pataa

Viikonloppuna oli jälleen aikaa laittaa ruokaa. Ranskasta ostettu Vacherin Mont d'Or juusto kypsyi uunissa foliokääreessä alkuperäisessä rasiassaan parin valkosipulin kynnen ja reilun valkoviinilorauksen kera ihanaksi fondueksi.

Pääruokakaan ei ollut liian vaativa ja uuden padan kanssa oli mukavaa laittaa ruokaa. Tätä kanapataa tulee varmasti laitettua uudelleenkin.

2 kommenttia:

  1. Laitoiteko siis ihan kokonaisen juuston uuniin? Aika hurjalta kuulostaa!

    Ja muistuttaa mua yhdestä Ruotsissa vietetystä pääsiäisestä. Isäntäväki valmisti meillebrie-kakun, joka tehtiin muistaakseni niin, että kokonaisen brie-kiekon päälle lorautettiin oliiviöljyä ja ehkä valkosipulia ja se laitettiin uuniin paistumaan.

    VastaaPoista
  2. Saattaa olla, että uutena vuotena syödään juustoa! Mutta ei ennen saunaa ; )

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...