torstai 3. joulukuuta 2009

Paratiisi ranskalaisittain

Tämän takiahan sinne lähdettiin. Le Creusetin patatehtaalla Fresnoy le Grandissa on vuosittain marraskuun viimeisenä viikonloppuna alennusmyynti. Tehtaan pihaan oli pystytetty valtava teltta ja tavaraa oli tarjolla joka lähtöön aika reippailla alennuksilla. Varsinkin kakkoslaatu oli oikein miellyttävissä hinnoissa.
Olimme paikalla jo aamu varhain ja pikaisen autoaamiaisen jälkeen liityimme tehtaan porteille kertyneeseen väkijoukkoon. Meno myyntiteltassa oli aika hurja. Onneksi Simon kantoi kiltisti painavia patoja (olimme sentään ymmärtäneet ottaa mukaan kantoavuksi ison Ikean kassin) ja mietti miksi ihmeessä oli lupautunut tekemään hankintoja tutuille työkavereita myöten... Mutta saalis oli hyvä - sain pitkään toivomani padan ja paistinpannun (kaikki kuvaan tuotteet eivät todellakaan ole siis omiamme!). Ensi viikonlopuksi on jo suunnitteilla pataruokaa!

3 kommenttia:

  1. Saako noista valkata ite vai tuleeko se (ne) yllätyksenä?

    VastaaPoista
  2. Mahtoi painaa. Tosiaankin testasin tänään tuon uunivuoan painon ja painoihan se ihan mukavasti. Miksi en tilannut vielä kattilaakin...

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...