Kalakauppias-Markku leikkasi meille täydellisen palan lohta. Joni teki
sushiriisin yhtä piiruntarkasti kuin aina.
Hyvä tamagotaikina syntyi neljästä munasta, teelusikallisesta soijaa, 2,5 ruokalusikallisesta sokeria ja ripauksesta soijaa. Sen paistaminen vaati malttia ja sorminäppäryyttä.
Paketoimme herkkupalat ja ahnain sormin nautimme ne saman tien!
Aika kunnioitettava suoritus.
VastaaPoistaVoi vitsit kun on herkun näkösiä, alkoi heti tehdä mieli sushia...
VastaaPoistaHih, hyvä että treenaatte uutta vuotta varten ; )
VastaaPoistaMeillä on sushi-innostus mennyt jo niin pitkälle, että eilen tilasimme oikeaa wasabia Uudesta-Seelannista... Saa nähdä onko se merkittävästi parempaa, kuin tähän asti käyttämämme piparjuuriwasabi.
VastaaPoista