perjantai 11. joulukuuta 2009

Syötäviä käsitöitä








Kalakauppias-Markku leikkasi meille täydellisen palan lohta. Joni teki sushiriisin yhtä piiruntarkasti kuin aina.

Hyvä tamagotaikina syntyi neljästä munasta, teelusikallisesta soijaa, 2,5 ruokalusikallisesta sokeria ja ripauksesta soijaa. Sen paistaminen vaati malttia ja sorminäppäryyttä.

Paketoimme herkkupalat ja ahnain sormin nautimme ne saman tien!

4 kommenttia:

  1. Voi vitsit kun on herkun näkösiä, alkoi heti tehdä mieli sushia...

    VastaaPoista
  2. Hih, hyvä että treenaatte uutta vuotta varten ; )

    VastaaPoista
  3. Meillä on sushi-innostus mennyt jo niin pitkälle, että eilen tilasimme oikeaa wasabia Uudesta-Seelannista... Saa nähdä onko se merkittävästi parempaa, kuin tähän asti käyttämämme piparjuuriwasabi.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...