perjantai 25. helmikuuta 2011

Ruokahaastevastaus: mitäkaapistalöytyygratiini



Joitakin juttuja pitää haudutella vähän pidempään. Kuten esimerkiksi tätä Lauran jo marraskuun lopulla heittämää ruokahaastetta. Mutta eräänä iltapäivänä se iski - gratinoitujen kasvisten himo! Ja hyväähän siitä tuli. Mahtava tapa päästä eroon kaikenlaisista jääkaapin vihanneslaatikkoon lojumaan jääneistä jämistä!

Meidän gratiinissa taisi olla kukkakaalia, porkkanoita, perunaa, parsakaalia, kesäkurpitsaa ja sipulia. Kermaa meiltä ei tähän hätään löytynyt, mutta sekoitin munamaitoon vuohenjuuston jämät. Ja pinnalle ripottelin cheddar-raastetta. Hyvää!

4 kommenttia:

  1. Luulen, että meillä taitaa olla tätä viikonloppuna ruokalistalla. On tosiaan mainio tapa päästä eroon kaikista jääkaappiin kertyneistä jämistä. Ja vuohenjuusto kuulostaa oikein tervetulleelta lisukkeelta.

    VastaaPoista
  2. Niin, tuo edellinen oli sitten meidän molempien puolesta!

    VastaaPoista
  3. Tein tätä taas sunnuntaina ja ripottelin tällä kertaa pinnalle leivänmuruja (ja juustoa tietenkin, sekä pari voinokaretta). Suosittelen!

    VastaaPoista
  4. Nuo lisukkeet kuulostavat hyviltä. Voi erityisesti...

    Meilläkin oli tätä taas viikonloppuna. Mukaan meni ainakin kaalia, parsakaalia, kukkakaalia, porkkanaa ja sipulia. Ja muutama kokonainen valkosipulinkynsi. Pinnalle raastoin Emmentalia.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...