maanantai 12. lokakuuta 2009

Knitting and Stitching Show (osa 1)

Junassa heidät jo tunnistaa - pohjois-Lontoota kohti laumoittain vaeltavat käsityönharrastajat.
Vuotuinen Knitting and Stitching Show houkuttelee paikalle tuhansittain kävijöitä. Jännää miten neulomisen uudesta tulemisesta huolimatta olimme siskon kanssa aika tavalla nuorimmasta päästä messuyleisöä!

Messuilla oli valtavasti nähtävää ja kaikkiin osastoihin emme edes ehtineet tutustua kunnolla. Toki paikalla oli paljon myös paljon näytteilleasettajia, joiden kojut voimme ohittaa melko vauhdikkaastikin (korttien ja leikekirjojen tekemiseen tarvittavat materiaalit eivät ainakaan vielä saaneet minua innostumaan). Välillä piti kyllä käyttää ihan kyynerpäätekniikkaakin!
Tarjolla olevien lankojen ihanuudesta huolimatta olin ostoksissani hyvin hillitty (toisin kuin eräät, joiden oli pakko ostaa vaikka mitä, jotta ilmaisen kangaskassin saamiseksi tarvittava summa kertyisi ; ). Tarjouksessa ollutta Alpaca Softia en kuitenkaan voinut vastustaa. Ja pitihän lankaan sopivat puikotkin tietenkin hankkia (kun taaskaan kotoa ei löytynyt niitä oikean kokoisia!) ja glitter virkkuukoukku tulevia matonkudeprojekteja varten (ne projektit ovat kyllä aika suunnitteluvaiheessa vielä, mutta ainakin nyt on virkkuukoukku valmiina!).

3 kommenttia:

  1. Jännittävän näköinen pinta tässä langassa. Tuleeko tämä mukaan Helsinkiin, että pääsen ihan livenä näkemään?

    VastaaPoista
  2. Joo, lanka osoittautui aika yllatykseksi, mutta ajattelin sinnikkaasti tehdä siitä kuitenkin ihan perus kaulahuivin. Taidan kylla tarvita kerän pari Anniltakin, sillä huivi on osoittautunut lankasyöpöksi. Anni voi sitten yhdistää ostamaansa mustaa omaan huivinsa ja tehdä ampiaishuivin ; )

    VastaaPoista
  3. Luultavasti saat ottaa kaikki neljä kerää. Tyydyn ihan vaan mustaan. Pitää ensin viimeistellä muut työt.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...