torstai 29. lokakuuta 2009

Ruusujen hidas tuleminen


Jatkan käsityökorin inventaariota. Se etenee työ kerrallaan. Joihinkin niistä tartun nyt. Toisiin palaan myöhemmin.

Emme Liisan kanssa kumpikaan enää taida muistaa koska ostimme tällaiset ruusuristipistotyöt. Molemmilla on oma. Mulla oli joskus tapana pistellä tätä menemään televisiota katsoessa. Selkeästikin sellaisten ohjelmien aikana, joita en niin hirveästi tarvinnut katsella.

Nyt kun telkkua ei enää meillä katsota, on ruusujen eteneminen jumiutunut vahvasti. Kuvittelin, että kun luopuu televisiosta, jää valtavasti aikaa tehdä kaikenlaista muuta. Sittemmin olen ymmärtänyt, että jos telkkua katseli ennen tunnin viikossa, niin ei siitä ihan hirveän paljoa vapaudu aikaa muihin puuhiin.

Tämä laulu sopii iltateen ja ruusujen seuraksi. Jään odottamaan kuvaa siitä, miten pitkällä Liisan ruusut ovat!

2 kommenttia:

  1. Vähän on vielä matkaa. Etkö voisi ottaa tuota sellaiseksi käsilaukkutyöksi? Ei vie paljon tilaa ja etenisi pisto kerrallaan. Kuvio on hieno. Mitä ajattelit tehdä siitä kun se valmistuu?

    VastaaPoista
  2. Pitää tunnustaa, että mun ristipistoty on paljon heikommassa jamassa. Mutta sitkeästi se odottaa siinä sohvanvieressä, että intoutuisin jatkamaan pistelyä! Kuvio nayttää kivemmalta kuin muistinkaan!Ja tyynyhan siitä tulee ainakin mulla valmistuttuaan!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...