sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Lauantai hyvässä seurassaLauantaina herättiin kuudelta ja oltiin reippaina puoli kahdeksan junassa. Kymmenen jälkeen meillä oli treffit kirjakaupan puutarhaosastolla. Kylläpäs oli kiva nähdä Liisaa ja Annia pitkästä aikaa!

Taas kerran olimme unohtaneet, että Helsingissä on aina kauhean kylmä. Mutta kaunistakin siellä on. Sain aamupäivällä kovasti kaivattua ensiapua syysaamujen asuvalintoihin. Syksyinen ilma inspiroi ostosten väripalettia.

Lounasaikaan saimme vielä äidinkin mukaan. Matkalla nepalilaiseen piti tietenkin päästä lankakauppaan. Ja thalien ja paneerien äärellä mieleen tuli uusia käsityöideoita eikä lankahyllyjä voinut paluumatkallakaan ohittaa. Olin kuitenkin hyvin hillitty ja ostin vain kaksi vyyhtiä lankaa, jonka herkulliset värit ovat ihan vastustamattomia. Äiti halusi kokeilla uutta sukkalankaa. Toivoin siitä joululahjaksi polvisukkia.

3 kommenttia:

  1. Loistavia ostoksia. Noita paitoja pitää käydä itsekin katsastamassa. Ja tuota Pirkanmaan lankaa pitää myös miettiä. Ensin toki olisi hienoa keksiä käyttötarkoitus...

    VastaaPoista
  2. Kyllä se käyttötarkoitus sitten ilmaisee itsensä ennemmin tai myöhemmin!

    VastaaPoista
  3. Olipas kyllä mukavaa!!! Voin tuskin odottaa, että saan kaulahuiviprojektini valmiiksi! Ensin tietenkin oman huivini ja sitten joululahjat!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...