Kohteliaina vieraina veimme lauantain kyläpaikkaan jälkiruokaa. Ja tätä jälkiruokaa teen varmasti uudelleenkin! Jo pelkästään keitinliemi oli ihan taivaallista - tuoretta inkivääriä, kanelitankoja, tähtianiksia, sitruunaa, vaniljatanko ja mausteneilikkaa. Nam! Liemi odottaakin nyt pakastimessa glögikauden virallista alkua - tuskin maltan odottaa!
Päärynöiden kanssa tarjoiltiin suklaakastiketta ja vaniljajäätelöä. Simonilla oli valinnanvaikeuksia suklaaostoksilla...
Jälkiruoka katosi valmistuttuaan parempiin suihin niin nopeasti, että en ehtinyt edes kuvaa ottaa. Tässä kuitenkin
resepti ja sieltä löytyy kuvakin!
Oih, kommentoin juuri perinteitä täällä
VastaaPoistahttp://aarreaitta.blogspot.com/2009/10/tavoin.html
ja kirjoittaessani fiilistelin glögikauden avajaisia.
Tuo päärynöiden mausteinen keitinliemi saa ajatuksenakin veden kielelle ja glögihimon herätettyä!
Oih, ihanalta kuulostaa ja nayttaa! Ja glogia alkoi myos mulla tekemaan nyt juuri mieli. Ehkapa viimeistaan sitten meidan pikku-joulu istujaisissa joku ilta...?
VastaaPoista