tiistai 13. lokakuuta 2009

Siemeniä ja oikeinkirjoitusta


Lautasellinen hevoskastanjan siemeniä odottaa maahan pääsyä. Laitan ne muovisiin ruukkuihin ja hautaan ruukut punajuuripenkkiin talveksi. Pidellään peukkuja, että itävät.


Muutama retiisi ehti kasvaa puisevaksi ja jäi syömättä. Sen ansiosta selvisi, että retiisillä on pienet valkoiset kukat ja tällaiset palkomaiset siemenkodat. Ensi kesän retiisit saadaankin toivottavasti omista siemenistä!


Olen saanut kommenttia lukuisista kirjoitusvirheistäni innokkaasti blogiamme seuraavalta Antilta. Kävin pari viimeistä postausta läpi ja niitä tosiaan löytyi aika paljon. Hävettää vähän, koska olen ihan kauhean tarkka kirjoitusvirheiden suhteen. Ainakin muiden tekemien. Ja erityisesti yhdyssanojen.

Mutta täytyy tunnustaa, että olen oikeasti myös aika huolimaton. Siihen kun vielä yhdistää kirjoitusnopeutta vauhdikkaammaan ajatuksenjuoksun, niin lopputulos on välillä näköjään vähän sinne päin.

Koitan skarpata. Ja pidätän jatkossakin oikeuden kirjoitusvirheisiin (joita tätäkin postausta tehdessä sain korjata aika monta kertaa...). :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...