maanantai 5. lokakuuta 2009

Uusi kukkapenkki sai asukkaitaMuutama viikko sitten kaivettu kukkapenkki eteni lauantaina hurjalla loikalla. Aamupäivällä kuskasimme pellonlaidalta reunus- ja polkukiviä. Niiden asetteluun meni suuri osa iltapäivästä.

Alkuillasta ehdin istutuspuuhiin. Penkkiin pääsi purppurapunalatvaa, kellopeippiä, leimuja, pihaesikkoa ja valkoista patjarikkoa. Yhteen reunaan siirsin viimevuotisessa kukkapenkissa hurjasti kasvaneen kurjenpolven, jonka jaoin muutamaan osaan. Ja karkulaisraparperin alle jäänyt pioni sai uuden tilavamman paikan. Pari ahtaalla ollutta keijunkukkaakin mahtui penkkin. Ja sekaan vielä vähän tulppaaneja ja jättilaukkoja.

Sunnuntaiaamuna kävin katselemassa työn jälkiä. Mieli oli yön aikana muuttunut. Piti heti hakea lapio esiin. Kaivoin kurjenpolvet ja pionin ylös. Vaihdoin niiden paikkaa keskenään. Myös pari kellopeippiä siirtyi hieman ja penkkiin pääsi myös naapuripenkistä nostamani valkoinen kaunopunahattu. Jotain muutakin valkoista penkki vielä kaipaisi. Mutta ehkä jätän muutaman kohdan odottamaan kevätistutuksia.

Kottikärryissä olevat syyshortensiatkin pääsivät maahan. Siitä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...