tiistai 3. marraskuuta 2009

Eväiden aatelia

Kasvis-couscoussalaatti onnistui tällä kertaa paremmin kuin koskaan. Tällaisia evässalaatteja kun jaksaisi tehdä useamminkin! Onneksi aineksia jäi vielä ylikin, joten saatan illalla tehdä uuden erän!
Salaatti syntyi alla olevia aineksia sopivassa suhteessa sekoittaen. Kasvikset on kypsennetty uunissa melko runsaassa oliiviöljyssä ja kirsikkatomaatit lisäsin kokonaisina uuniin kypsennyksen loppuvaiheessa. Cashewpähkinät paahdoin paistinpannulla ennen salaatttiin sekoittamista.

kesäkurpitsa
munakoiso
muutama kokonainen kuorittu valkosipulinkynsi
paprika
kourallinen kirsikkatomaatteja
punasipuli
couscousia
1/2 sitruunan mehu
cashewpähkinöitä
vuohenjuustoa
basilikaa
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

1 kommentti:

  1. Oi kun näyttää hyvältä! Tuollainen on jotenkin mukamas kesäruokaa, vaikka voisihan sitä syksyisinkin syödä jotain raikasta. Meillä on uuni- ja pataruokakausi meneillään.

    Mutta me ollaan pitkästä aikaa alettu laittaa ruokaa, mikä on ihan vaan itsessään oikein virkistävää!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...