Viikonlopun kunniaksi päätin perjantai-iltana kokeilla Emman
chili-inkivääri possupihvi ja kurpitsakuorukka reseptejä. Olipas mukavaa valmistaa jotain ihan uutta - olen aika kokematon varsinkin leivittämishommissa ja pitää kyllä myöntää, että Emman suosittelemat panko korppujauhot olivat ihan omaa luokkaansa. Vähän vetisen puoleisista kurpitsapalleroista tuli paistaessa täydellisen rapeita. Pihvit ja dippi olivat myös loistavia - ensi kerralla taidan lisätä vielä vähän sitruunaruohoakin!
Mitä siinä dipissä on? Voisikohan noita pihvejä tehdä kalasta?
VastaaPoistaIhan varmasti - kannattaa ehkä lisätä muna tai pari sitomaan seosta. Nyt mun alkoi tehdä mieli kalaversiota myös!
VastaaPoistaDippi oli valtavan yksinkertainen tehdä - soijakastiketta, riisiviinietikkaa, tuoretta valkosipulia ja chiliä - nam!