perjantai 19. helmikuuta 2010

Heräteostos


Pari kuukautta sitten tapahtui jotain kummallista. Olen enemmän tai vähemmän aina tuntenut suurta vastenmielisyyttä korituoleja kohtaan, mutta eräänä joulukuun iltana tajusin, että makuuhuoneeseen on saatava korituoli ja heti. Mielellään vanha kauniisti patinoitunut yksilö.

Aikani huonekalukirppareita kierrettyäni tajusin, että haaveitteni tuolia ei taida edes olla olemassa. Aloitin metsästyksen uudelleen - tällä kertaa huomattavasti avoimemmin mielin. Ebaytä selatessani tunnistin ´1960´s conical chair´otsakkeen tuolin heti omakseni. Kunto vähän mietitytti, mutta pikaisen harkinnan jälkeen tein tarjouksen ja kävi ilmi, että kukaan muu ei ollut kiinnostunut tuolista.

Tuoli pääsi uuteen kotiin viime viikonloppuna. Kylvyn ja kuurauksen jälkeen tuoli näytti jo huomattavasti iloisemmalta. Ja taljallekin löytyi paikka.

7 kommenttia:

 1. Talja sopii tuohon kuin nakutettu! Kaunis tuoli, kävipä onni, ettei kukaan muu ollut tuolista kiinnostunut ja sait kaunottaren teille. Kummasti sitä voi mieli muuttua näissä sisustusasioissa ihan päinvastaiseksi.

  VastaaPoista
 2. Hieno tuoli! Varsinkin taljan kanssa näyttää kovin kutsuvalta pikku pesältä. Onko taljakin uusi?

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Olen jo ehtinyt viettämään mukavia lukuhetkiä tuolissa! Vielä pitäisi vähän järjestellä makuuhuonetta, jotta saisin tulin haluamaani paikkaan.
  Talja oli mun joululahja itselleni - tilasin rohkeasti netin kautta lammastilalta Gotlannista (mulla kesti aika pitkaan tajuta, että ne himoitsemani harmaat kiharat taljat ovat gotlanninlampaan taljoja).

  VastaaPoista
 4. This chair reminds me of my Grandmothers. Thank you

  VastaaPoista
 5. Luke - grandmothers seem to have had it figured out all along.

  VastaaPoista
 6. The idea of my grandmother sitting in this chair makes me smile - she was definitely more the rocking chair type! Thanks - I haven't thought about her for a while.

  VastaaPoista
 7. Näyttää tosi hienolta taljojen kera. Onko tukeva? Minäkin alan lämmetä tuolle harmaalle taljalle.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...