torstai 25. helmikuuta 2010

Ristipistorakkautta

Koskakohan on viimeksi ollut viikonloppu, jolloin en olisi ehtinyt kirppareille tai niiltä ei olisi löytynyt ostettavaa. Pyörähdin lauantaiaamuna Claphamissa ja harmikseni huomasin, että kaksi suosikkikirppariani oli lopetettu. Olin jo luopua toivosta kunnes muistin pienen kävelymatkan päässä sijaitsevan charityn. Matkalla oli muitakin kivoja kauppoja ja kirppari oli parempi kuin muistinkaan - hyllykaupalla astioita, jännittäviä esineitä ja muuta kiinnostavaa. Ja tarttuihan sieltä jotain mukaankin.

Tyynyraukka oli oli vähän kärsineen oloinen ja kovasti pölyinen, mutta silti se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Pölyisyydestään huolimatta ristipistityö vaikutti melko puhtaalta ja mustan vakosamettitaustan halusin vaihtaa joka tapauksessa. Valitettavasti kuvan ottaminen lähtötilanteesta unohtui.

Voi sitä pölyn määrä kun ratkoin saumoja. Nyt pesty ristipistotyö odottaa uutta taustaa ja täytettä. Kaapista löytyisi tumman violettia samettia - sopisikohan se?

5 kommenttia:

 1. Hmm, tuo kuvio ei ihan ensi näkemältä ainakaan herättänyt mussa ihan niin lämpimiä tunteita. Mutta lämpenen tunnetusti vähän hitaasti kaikkeen, mikä ei ole kukikasta...

  Mutta uskon, että saat siitä tosi hienon ja joskus mäkin tulen sitten tajuamaan kuinka upea se on! ;)

  VastaaPoista
 2. Hui, nyt mun pitää panostaa tyynyyn oikein kunnolla, jotta se saa arvoisensa huomion ; )

  VastaaPoista
 3. Sininen tausta voisi olla hyvä. Minkä kokoinen tyynystä tulee? Ja kyllä tämä minusta on ihan hieno kuviointi.

  VastaaPoista
 4. Tyyny on pienen sohvatyynyn kokoinen. Alunperin reunaan oli neulottu myös musta punottu nyöri peittämään ristipistotyön ja taustan saumaa, mutta luulen, että se saa tällä kertaa jäädä!

  VastaaPoista
 5. Nyöri kuulostaa hyvältä! Oisko joku erikoisnyöri - sellainen, jossa on pieniä hapsuja tai helmiä tai jotain?

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...