Pakkohan näitä oli testata, kun kerran osui kaupassa vastaan. Noin yksi kymmenestä padron chilistä on tulinen ja loput mukavan makeita. Chilit pyöräytetään pannulla oliiviöljyssä ja päälle ripotellaan merisuolahiutaleita. Meiltä oli valitettavasti päässyt Maldon suola loppumaan ja jouduimme käyttämään ihan perinteistä ruokasuolaa. Hyviä olivat, vaikka meidän pussiimme ei ollut tainnut osua niitä tulisia ollenkaan.
Juu tuo pannussa pyöräyttäminen kuulostaa aina hyvältä.
VastaaPoistaSiis mitä nämä ovat?
VastaaPoistaHyvin hassun näköisiä ovat tuossa kuvassa.
VastaaPoistaOliko teitä huijattu, kun ette saaneet tulista yllärichiliä?
Luulen, että ostan näitä uudelleenkin ihan vain varmistaakseni, miltä ne tuliset oikein maistuvatkaan!
VastaaPoistaPitäiskö tuommosia padroneja koittaa kasvattaa, kun kuulostavat peijakkaan hyviltä?
VastaaPoista