lauantai 27. helmikuuta 2010

Padron

Pakkohan näitä oli testata, kun kerran osui kaupassa vastaan. Noin yksi kymmenestä padron chilistä on tulinen ja loput mukavan makeita. Chilit pyöräytetään pannulla oliiviöljyssä ja päälle ripotellaan merisuolahiutaleita. Meiltä oli valitettavasti päässyt Maldon suola loppumaan ja jouduimme käyttämään ihan perinteistä ruokasuolaa. Hyviä olivat, vaikka meidän pussiimme ei ollut tainnut osua niitä tulisia ollenkaan.

5 kommenttia:

  1. Juu tuo pannussa pyöräyttäminen kuulostaa aina hyvältä.

    VastaaPoista
  2. Hyvin hassun näköisiä ovat tuossa kuvassa.

    Oliko teitä huijattu, kun ette saaneet tulista yllärichiliä?

    VastaaPoista
  3. Luulen, että ostan näitä uudelleenkin ihan vain varmistaakseni, miltä ne tuliset oikein maistuvatkaan!

    VastaaPoista
  4. Pitäiskö tuommosia padroneja koittaa kasvattaa, kun kuulostavat peijakkaan hyviltä?

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...