tiistai 2. helmikuuta 2010

Viikonloppuna

Rauhallisia hetkiä kotona. Ompelukonekin pääsi pitkästä aikaa esille. Kylläpä taas kesti saada asetukset kohdalleen - tuli ikävä tuttua ja turvallista Husqvarnaa. Mutta hyvin toimi Crown Pointkin ikäisekseen. Suosikki yksityiskohtani on ehdottomasti koneen valokatkaisija!
Palkkioksi farkkuremontista Simon teki Nigel Slaterin raakamakkarapastaa. Sinappinen pastakastike toimi yllättävän hyvin - tätä syön mielelläni uudestaan!

2 kommenttia:

  1. Mun pitäisi kanssa pitkästä aikaa tehdä tuttavuutta ompelukoneen kanssa. Meillä on jo varmaan kaksi vuotta ollut Jonin isoäidiltä peritty ompelukone, jonka jo kerran otin esille vain todetakseni, että mulla ei ole hajuakaan siitä, miten saan sen toimimaan. Odotan, että Joni ehtii perehdyttämään.

    Sitten on vielä se Hamarissa odottava uusi kone, jota en ole vielä ehtinyt edes koeajaa. En ole vielä ymmärtänyt miten sitä konetta voi sekä polkea että käyttää sähköllä.

    VastaaPoista
  2. Hmmm, netistä saattaa myös löytyä ohjekirjoja vanhoihin ompelukoneisiin. Onneksi Crown Pointin puisesta laatikosta (puuosa on mystisesti kiinteä osa koneen runkoa...) löytyi ohjekirja - muuten olisi jäänyt ompelut vähiin!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...