keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Tulevaa odotellessa
Hamarin yläkerta on edelleen hujan hajan. Yhä vaiheessa olevan rempan alta on kaikenlaista tavaraa tungettu ympäriinsä. Laatikkoja, ylimääräisiä vaatekaappeja, kaikenlaista sälää. Hyvä, kun kulkemaan mahtuu.

Remontin keskellä talven kirpparilöydöt eivät ole vielä löytäneet paikkojaan. Parempaa järjestystä odotellessa meidän makuuhuoneessa majailee pari senkkiä, ompelukone ja kaikenlaista pientä.

Uudemman senkin takana piileksii Klasun maalaama taulu, jolle kaavailin paikkaa alkoviseinältä. Mutta taitaa olla niin, että seinä pitää uhrata säilytykseen. Tykkään tuosta taulusta kovasti ja toivon, että sille löytyy paikka, jossa voin sitä ihailla.

Jos hyvin käy, Klasun huoneen tapetti saadaan vihdoin seinään ensi viikonloppuna. Sitten pääsemme yläkerran aulan kimppuun. Luvassa on katon, lattian ja seinien maalausta. Niihin käsiksi pääseminen tosin vaatii pitkällisen raivausurakan. Enkä kesään mennessä ollaan päästy valitsemaan maaleja.

Onneksi virtaa pisaa ja päivät senkun pitenee!

Kirpparilöytöjen lisäksi olen löytänyt tämän ihanan laulun, joka jää soimaan päässä.

4 kommenttia:

 1. Klasun taulussa on ihanat värit - sille pitää siis löytää paikka ensi tilassa!
  Toivottavasti pääsette tapetoinnin alkuun viikonloppuna - odotan jo malttamattomana mihin tapettiin päädyitte!

  VastaaPoista
 2. Liisa - ihastuin tuohon tauluun ensi silmäyksellä just sen takia, että siinä on ihan mun värit. Se lähti saman tien työhuoneelta mukaan. Olisin kovasti halunnut sen meidän makuuhuoneeseen, mutta se on sen verran korkea, että vaatii tilaa lattiaan asti. Nyt näyttää siltä, että seinä loppuu kesken.

  Karmiini - eikö ookkin hieno! Vaikkei kyllä taida ihan olla edukseen tämänhetkisessä paikassaan. Lisää hienoja voit katsoa täältä http://www.klauskopu.com/maalaukset2009.html

  VastaaPoista
 3. Kesti ennen kuin tajusin, että taulu tosiaankin alkaa lattiasta asti. Laita ihmeessä esille.

  Ja tuo senkki on myös tosi hieno. Melkein voisin alkaa hieromaan kauppaa...

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...