keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Kirppareilla jälleen

Dottie Angel on herättänyt minussa pitsiliinojen himon. Osaisinkohan minäkin yhdistellä niitä kankaisiin ja kirjoa kaunista taidetta? Olen joka tapauksessa toiveikkaasti aloittanut liinakokoelmani kartuttamisen...

Loistava kirpparipäivä muutenkin ja tutustuin Brixtonin markkinoiden uudistettuun Brixton Village osioon. Kiinnostavia kauppoja, ihania kahviloita ja jännittäviä taide-esityksiä.

5 kommenttia:

 1. Onpas hienoja löytöjä!

  Nyt pitäisi vaan löytää aikaa kaikkien hienojen juttujen tekemiseen!

  Aloitin joku viikko sitten tyynyprojektia ja pääsin jo niin pitkälle, että leikkasin kankaita valmiiksi. Mutta kun piti alkaa ommella, muistin, että en oikein osaa käyttää sitä meidän konetta. Eikä Joni ollut kotona mua opastamassa.

  VastaaPoista
 2. Joo, minäkin olen miettinyt tyynyprojektia, johon voisin vähän yhdistellä pitsiäkin. Pitäisi varmaan ensin kyllä saada muutama muu projekti pois tieltä.

  VastaaPoista
 3. Ihania pitejä. Minä olen varmaan pari vuotta haaveillut, että saisin aikaiseksi ommella tuollaisen pitsilinaan yhteen hameeseen. En ole vielä ommellut...mutta pitsit ovat ihania. Onneksi minulla on paljon mummin vanhoja pitsejä.

  VastaaPoista
 4. Hieno idea! Minulla voisi itse asiassa olla piristystä kaipaava kesämekko ja pitsiliina sopisi mekon tyyliin loistavasti!
  Vanhat perintöpitsit kuulostavat ihanilta!

  VastaaPoista
 5. Olen mittinyt kanssa pitsikoristusta pariin hameeseen, joita pieni uudistaminen saattaisi piristää.

  Pitäisi vaan löytää se oikea hetki...

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...