Ainakin Nigel Slaterin mukaan. Minusta tämä oli hyvinkin kokeellista. En jotenkaan ole osannut käyttää kanelia ruuanlaitossa ja olen usein jättänyt sen pois vaikka ohjeessa se olisikin mainittu. Nytkin teki mieli, mutta lisäsin sittenkin viime hetkellä - en ehkä ihan niin runsasta hyppysellistä kuin ohjeessa tarkoitettiin, mutta lisäsinpä kuitenkin. Alkuperäinen ohje löytyy täältä. Lisäsin täytteeseen myös saksanpähkinöitä - nam!
Mäkin haluaisin tehdä kurpitsaruokaa! Saakohan tuollaisia kurpitsoja jostain täälläpäin?
VastaaPoistaPitää ehkä alkaa kasvattaa niitä itse!
En tosiaan ymmärrä miksi Suomessa ei ole näitä kurpitsoja tarjolla joka marketissa niin kuin täällä! Oli kyllä herkullista vaikka ei ehkä ihan niin taivaallista kuin aikaisemmin bloggaamani feta-basilika täytteiset kurpitsat http://kniinkuinkoti.blogspot.com/2009/12/kokeilumielella.html
VastaaPoista