Jokohan nämä brititkin ymmärtäisivät pullan ihanuuden. Suosikkikokkini Hugh Fearnley-Whittingstall ainakin on. Viikonlopun
Guardianin ruokasivuilla pääosassa oli supisuomalainen pullapitko. Hugh tosin kuvittelee, että pullaa syödään vain jouluisin. Hyvältä näyttää kuitenkin ja luulen, että ryhdyn leipomispuuhiin pikapuoliin. Ensi hätään tyydyin nuuhkimaan ruokakaapin kätköistä esiin kaivamaani kardemummaa...
Sun pitää kyllä ehdottomasti mailata sille Hugh'lle ja oikaista väärinkäsitys pullasta jouluruokana!
VastaaPoistaKardemummaa pitäisi useammin nuuhkia! Olen ottanut tavaksi sekoittaa sitä ja hunajaa sitruunamehuun hedelmäsalaatin kastikkeeksi. Hyvää on!
Olisipa se kamalaa, jos saisi pullaa vain jouluna. Onneksi sitä saa ihan koska vaan. Nyt on pakkasessa anopin leipomaa hyvää pullaa, se käy.
VastaaPoistaMun mielestä pulla pitää syödä heti uunista tullessaan. Kyllä se pakastepullakin menee, jos sen laittaa leivänpaahtimeen ja sipaisee päälle hilloa.
VastaaPoistaEn ole kovinkaan suuri pullan syöjä, mutta Mummin uunituore pulla on ihan parasta!
Pullaa pitäisi kyllä syödä ehdottomasti useammin! Olen samaa mieltä siitä, että pulla on tietenkin tuoreena parhaimmillaan, mutta nyt kyllä maistuisi pakastettukin! En ole muistaakseni koskaan leiponut pitkoa (yleensä leivon korvapuusteja) ja ajatus sen paahtamisesta kuulostaa aika herkulliselta. Jääkaapissa olisi luumuhilloakin pullan kanssa nautittavaksi!
VastaaPoistaMuistat varmaan, että pullista voi aina kuivata korppuja ja syödä sitten voin kera.
VastaaPoistaJa laita nyt ihmeessä sille kaverille, että joulu ja pulla toki ovat hyvä yhdistelmä, mutta kahvi ja pulla se perinteisempi.
Koskas olet viimeksi saanut ihan oikeaa pullakorppua? Muistaakseni ne oli aika herkullisia vielä vähän lämpinä. Aah! Luulen, että tänä viikonloppuna meillä leivotaan!
VastaaPoista