tiistai 2. maaliskuuta 2010

Tapettia ja toipilas
Lauantai-iltana Klasun huone sai vihdoin tapetin. Koko ilta siinä meni ja tapetin monet tapahtumat tulivat isälle ja Jonille tutuiksi - milloin piti kohdistaa keinujaa, milloin aasia, milloin kantotuolia kantavia hevosia.

Olimme mitoittaneet tapetin määrän niin tiukille, että yhtään ei ollut varaa lipsahduksiin. Tapetoinnin alkumetreillä kävi ilmi, että huone on vino ja toinen tapetoitava seinä merkittävästi korkeampi kuin se, jonka mittojen perusteella tapetin määrä oli päätetty. Viimeiset metrit menivät askarteluksi. Klasu liisteröi lattianrajassa hevosille jalkoja. Onneksi huoneeseen on valittu leveät jalka- ja kattolistat.

Viikonloppua varjosti yhden perheenjäsenen huono vointi. Ei maistu edes peuranliha kädestä syötettynä. Kovalla vaivalla ja yhteistyöllä saimme jauhelihaan käärityt antibiootit Ralfille annettua. Silti se lähti Kurren kanssa kävelylle ja nuuski tarkkaan kaikki jäljet ja jäniksenpapanat. Koko päivän roikkunut häntä meni tuttuun kippuraan ja viuhtoi puolelta toiselle. Kävelyretken jälkeen se nukkui sikeämmin kuin koskaan.

4 kommenttia:

 1. Juhuu - pisteet Klasulle tapetista! Ihana!!! Mahtaakohan huoneesta sittenkin olla tulossa vierashuone mulle ; )
  Voi Ralf raukkaa! Toivottavasti vointi on jo paljon parempi.

  VastaaPoista
 2. Niinpä, tapetti on aivan loistava. Jos olet kiltisti, niin Klasu saattaa luovuttaa huoneen vierashuoneeksi, kun tulet käymään! :)

  Kuulemma Ralf voi jo paremmin. Eilen oli syönyt kaksi nakkia, kun isä oli tullut töistä. Ja illalla kiltisti jauhelihaan piilotetun lääkkeensä.

  VastaaPoista
 3. Hienolta näyttää! Kuulostaapa niin tutulta tuo, että yhdessä kohdassa huonetta otetut mitat ei pädekään toisessa... Aika monta kertaa mekin ollaan saatu se vanhojen talojen kanssa huomata. Hyvä että saitte kuitenkin luovasti askarreltua :)

  Tsemppiä Ralfille!

  VastaaPoista
 4. Niinpä, Jutta! Voisko joskus käydä niin, että ottais opiksi ja mittaisi seinät vaikka paristakin eri kohtaa, kun on tapettia ostamassa?

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...