keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Äidin puutarhassa


Äidin puutarhassa on aina jotain uutta. Ja jotenkin ihmeen tavalla se laajene vuosi vuodelta, vaikka rajat ovat monta kertaa tulleet vastaan. Tänä vuonna tosin ei vaikuta siltä. Uusimmat aluevaltaukset on nimittäin tehty tien toiselle puolelle, mistä joku vuosi sitten hakattiin metsää.

Omassa puutarhassani oranssi ei oikein sovi silmääni, mutta täällä sekin näyttää hyvältä.

4 kommenttia:

 1. Kaunista. Tuo ensimmäinen kuva on todella kaunis...upeat puutarhat ovat minusta sellaisia sattumanvaraisia, huolettomia ja täynnä yllätyksiä. Voisi ajatella, ettei niitä ole yhtään hoidettu, mutta onkin niin, että ne näyttävät juuri siltä siksi, että niitä on kovasti hoidettu.

  VastaaPoista
 2. Ihana puutarha:)
  Ja hassua mutta itse en ole ollenkaan keltaisten kukkien ystävä, yllättäen niitä minullekin on tullut..ja olen alkanut oikeasti jopa rakastaa niitä :)
  Hienosti hoidettu on tuo äitisi puutarha
  *kateellisena, ihaillen katselee*
  Terkut sinne:)
  tuksu

  VastaaPoista
 3. Oranssit kukat kunniaan - varsinkin samettiruusut ; ) Kaunis puutarha tosiaankin!

  VastaaPoista
 4. Kirjailijatar - tykkään kanssa eniten villiintyneenoloisista rehevistä puutarhoista, joissa ei tiedä mitä seuraavaksi tulee vastaan. Äiti on onnistunut luomaan sellaisen tunnelman, vaikka puutarha onkin pieninä saarekkeina pihassa.

  Tuksu - mä olen yllättänyt itseni tänä kesänä innostumassa keltaisesta. Mutta oranssi on edelleen hankala. Mutta mulla kukkivat parhaillaan keisarinkruunut ja eilen aamulla ikkunasta katsellessani ne kyllä näyttivät suorastaan hauskoilta vihreällä taustallaan.

  Liisa - Hihii! Äidillä niitä samettiruusuja oli tosiaan. Ja huomasin yllättäen, että aloin itsekin miettiä, että jospa niitä sittenkin pitäisi kokeilla kasvimaalle tuholaisia karkoittamaan...

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...