tiistai 15. kesäkuuta 2010

Ja hihat heiluu!
Siitä tulee kasvihuone!

Oma koti karkinmakeille tomaateille, kiemuraisille kurkuille, paprikanpullukoille. Chileille ja pavuille. Kevään ensimmäisille salaatinlehdille ja retiiseille.

Talvi on mennyt suunnitellessa. Vanhoja ikkunoita on kerätty jo pidempään. Pohja kaivettiin pengerrysprojektin yhteydessä. Viikko sitten viikonloppuna tartuttiin taas lapioon ja kaivettiin anturoille alustat. Nyt anturatkin on jo valettu. Seuraavaksi tuodaan sokkelit ladon takaa paikoilleen!

5 kommenttia:

 1. Loistavaa. Tärkeintä, ainakin melkein, elämässä on ihan ikioma kasvihuone.

  Huomaa, että tomaatit ja kurkut eivät välttämättä halua asua samassa huoneessa.

  rakkautta ja huolen pitoa. Ä

  VastaaPoista
 2. Projektihan etenee vauhdilla! Hienoa!

  VastaaPoista
 3. Äiti - tomaatit ja kurkut kuulemma viihtyvät, jos saavat olla tarpeeksi kaukana toisistaan. Eli käytävän eri puolilla.

  Liisa - joo, hyvällä alulla ollaan. Ja viikonloppuna dyykattiin vanhoja tiiliä, joita voidaan ehkä käyttää myös johonkin rakenteisiin.

  VastaaPoista
 4. Kyllä te jaksatte! Minä suorastaan hengästyn, kun luen täällä teidän ahkeroinneista. Mutta tuosta kasvihuoneesta tulee ihan varmasti hieno ja tomaatit ja kurkut ja kaikki muut maistuvat varmasti ekstraihanille, kun ovat omasta kasvihuoneesta ja luomua. Nam!

  VastaaPoista
 5. Elä hengästy! Ajattele, että onpas kivaa, kun itse voi vaan oikaista itsensä verannalle hyvän kirjan kanssa! ;)

  Torilta saa kanssa hyviä tompsuja. Mutta meillä maalla on torille matkaa 10 kilsaa ja toripäiväkin vaan 3 kertaa viikossa.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...