tiistai 8. kesäkuuta 2010

Flohmarkt


Oi, mikä kirppari! Pitää heti tunnustaa, että seurasin ystävääni niin sokeasti, että en oikein edes tiedä missä olin, mutta luulen paikan olleen Mauerpark.

Heti kirpparille saavuttuamme eteemme astui hurmaava virtahepoyksilö. Itä-saksalainen designklassikko pääsi heti ystäväni matkaan. Hepo osoittautui loistavaksi löydöksi - hinta oli uskomattoman edullinen verrattuna designkauppojen hintoihin ja kaiken lisäksi hepo osoittautui myös taitavaksi tinkaajaksi. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä.

7 kommenttia:

 1. Oi! tuollaiselle kun kerran elämässään pääsisi :)
  sitä odottaessa mukavaa päivää sinne
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Täytyy yhtyä tuksun sanoihin! Voi jos tuolla pääsisi käymään! Se olisi niiin pala taivasta. Lähimmäksi mitä tuota taidan päästä on Sukevan Rompetori, mutta jostain syystä siellä ei ikinä ole mitään noin ihanaa! Rompetta vain...

  Ihanaa kesän jatkoa täältä Kajaanista!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 3. Jaana - luulen, että Sukevan Rompetorikin olisi vierailun arvoinen paikka! Perinteinen visiitti Loimaan Rompetorille on ainakin ollut joka kerta hyvin antoisa!

  Anni - olin aika hillitty jo ihan pelkästään kuljetuksellisista syistä, mutta tarttui minullekin sentään mukaan jotain (esittelen vaikka myöhemmin tällä viikolla). Sitä paitsi virtahepo oli aika painava ja asteita oli yli kolmekymmentä... En siis saanut kiertää kirpparia ihan niin pitkään kuin olisin halunnut!

  VastaaPoista
 4. Vau mikä hippo! Aivan mieletön!

  Ja kirppari muutenkin näyttää kiinnostavalta.

  Hiplasitko noita päälystettyjä henkareita? Näyttävät kuvassa hienoilta. Samoin samassa kuvassa oleva puutuoli.

  VastaaPoista
 5. Täytyy tunnustaa, että huomasin tuolin vasta kotona valokuvaa katsoessani...
  Ja henkarit olivat tosiaan kivoja -ihastelin niitä jo aikaisemmalla visiitilläni samaiselle kirpparille pari vuotta sitten. Mutta vieläkään en ostanut!

  VastaaPoista
 6. looks a great flea market! Interesting to see the diffence between the UK and Europe in the design of the furniture etc. I love the lamps and the table and chairs... but could you have carried those and the Hippo as well! Love the Hippo!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...