maanantai 28. kesäkuuta 2010

Varsinainen puutarhapäivä

Aamulla puutarhamuseossa laventelipäivillä
ja iltapäivän istuin auringossa ystävien ihanassa puutarhassa. Lisää tällaisia viikonloppuja kiitos! Jonakin päivänä minullakin vielä on oma puutarha.

6 kommenttia:

 1. Ihanapa on puutarha, jossa sait istuskella:)
  Kiitos, kun mekin pääsimme mukaan.
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Nyt kun sulla ei ole omaa puutarhaa, niin olet aina tervetullut laittelemaan meidän pihaistamme (puutarha on vähän liian hieno nimitys sille). Siinä ei ole paljon tilaa, mutta ideoita tarvitaan! Tuollainen rehevä puutarha ei ole ollenkaan huono vaihtoehto. Onkohan kamalan työläs?

  VastaaPoista
 3. Aih ja voih! Ihanalta näyttää! Ja laventelipäivät kuulostavat oikein kelpo tilaisuudelta!

  Mä olen täällä ihailemassa äidin rehottavaa puutarhaa, joka kasvaa vuosi vuodelta, vaikka aina näyttää siltä, että rajat ovat tulleet vastaan.

  Anni - pistät sen teidän pikkupihan täyteen kaikkea kivaa. Kun on tarpeeksi täyttä, ei tarvitse kitkeäkään niin paljoa.

  Tuollainen englantilaistyylinen rehevyys on aivan ihastuttavaa tosiaan. Ja teillekin mahtuisi siihen pienoiskokoinen kukkakeidas ihan hyvin!

  VastaaPoista
 4. Laventelipäivä on kuin jostain vanhasta Austenin romaanista, niin englantilaisen kuuloista. Ihania kuvia, tuonne voisi unohtua päiväksi ihan helposti. Osaan kyllä nauttia puutarhoista, vaikken osaakaan niitä hoitaa.

  VastaaPoista
 5. What a lovely garden, I especially love the garden shed!!

  VastaaPoista
 6. Eiköhän tuollainen rehevä englantilaistyylinen puutarha tosiaan onnistuisi Suomessakin - ja ainahan sitä voi aloittaa muutamalla kukkapenkillä ja katsoa miten homma lähtee käyntiin.

  Laventelipäivillä oli tosiaankin mukavaa ja itse museokin oli oikein hauska. Varsinkin vanhanajan herrasmiehille suunnitellut puutarhanhoitovälineet hymyilyttivät!

  Betty Zee- my friends' garden in Forest Hill is great. They've totally changed the whole garden in three years from an uninspiring gravel patch into a lush cottage style garden!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...