lauantai 26. kesäkuuta 2010

Meksikolaiset papupihvit




Työkaveri kehui tätä reseptiä niin kovasti, että pakkohan sitä oli testata. Pihveistä tuli aika terveellisen oloisia, mutta toisaalta niiden tekemiseen ei juurikaan kulunut aikaa ja hyvältähän ne maistuivatkin. Lisäsin seokseen mausteita (jauhettua korianteria ja kuminaa) ja korvasin kuivatun chilin tuoreella. Onneksi tein kaksinkertaisen annoksen ja nyt pakastimessani odottaa monta paistovalmista papupihviä!

3 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä ja epäilemättä makukin on kohdallaan. Taidan tulostaa ohjeen. Voisi kokeilla mökillä.

    VastaaPoista
  2. Pihvit pysyivät mystisesti myös tosi hyvin kasassa eli pihvit saattaisivat toimia myös grillissä! Vaativat ehdottomasti kyllä avokadoa seurakseen - guacamole olisi varmasti aivan loistavaa!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...