torstai 10. kesäkuuta 2010

Tuliaisia


Vaikka virtahepo jäikin Berliinin kirpparilta tällä kertaa hankkimatta, niin tein minäkin hyviä hankintoja kirpparilta ja Bozhagener Platzia ympäröivistä pikkuliikkeistä. Maljakkokokoelmani karttui jälleen yhdellä länsi-saksalaisella aarteella.

Tästä ankkurinappi rintaneulasta otetaan varmasti vielä mallia moneen projektiin. Koristuksen halkaisija on noin 5cm ja haaveilen jo paljon suuremmista rintaneuloista!

Olisin voinut ostaa japanilaisia käsityötarvikkeita myyvästä liikkeestä kangasta melkein joka pakalta. Ihania kuvioita ja värejä! Lintukankaasta syntyy toivottavasti uudet tyynyt makuuhuoneeseeni ja ruusukangas pääsee paraatipaikalle haaveissa olevaan tilkkupeittoprojektiin. Tiedä vaikka pieni kappale lintukangastakin päätyisi samaan peittoon!

6 kommenttia:

 1. Olet tehnyt mahtavia löytöjä!
  Tuon ruusukankaan nappaisin minäkin ekana, vaikka tuo lintunenkangaskin on mahtava!
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Oletpas löytänyt hienoja juttuja. Vaikken kyllä vieläkään oikein ole päässyt jyvälle tuosta lämpimästä suhteestasi noihin malkajoihin.

  Rintamerkkejä voisi alkaa askarrella. Ehkä meillä on kesällä rintamerkkiworkshop!

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo rintaneula!!! Iso kiitos kommentistasi ja harmi sitä virtahepoa... SE OLI IHANA!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Nyt harmittaa, että en ostanut useampia kankaita - esim. tuota keltaista ruusukangasta oli tarjolla myös sinisenä...
  Laura - lupaathan, että saan ostaa maljakoita Köpiksestäkin ; )

  VastaaPoista
 5. Saat ostaa maljakoita. Niistä ei ainakaan tarvitse tapella kirppiksellä. Voidaan nyt jo sopia, että ne on kaikki sun!

  VastaaPoista
 6. I love the bird material you did well finding that and I look forward to seeing your pillowcases! And anchors are always cool! I have a vase similar to yours but in black... I think that I like yours more!!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...