torstai 24. kesäkuuta 2010

Kirpparien Köpis

Käytettyjen tavaroiden liikkeet olivat Kööpenhaminassa aika taivaallisia. Osa oli ihan perinteisiä kirppareita, osa osto- ja myyntiliikkeitä ja osa siltä väliltä. Osa kohteista löytyi netistä jo ennen matkalle lähtöä, mutta suurin osa kirppareistä löytyi melkein vahingossa - mainos asukasyhdistyksen kirpparista korttelin talojen ulko-ovissa, tienposken viitta kirpparille tai ihan vahingossa ohi kulkiessa.

Vierailimme ainakin seuraavissa:
 • Fredriksbergin kirppari (kaupungintalon takana - Smallegade)
 • Israels Pladsin kirppari
 • Østerbrogaden aukion kirppari
 • Sankt Hans Torvin ympäristön talojen asukasyhdistysten kirpparit ja Sankt Hans Gaden osto- ja myyntiliikkeet
 • Den Blå Hal (Ved Amargerbanen) - iso osto-ja myyntiliikehalli, johon on sisäänpääsymaksu
 • Storebælt antik & modern antiikkihalli Refshalevejen perukoilla - usko oli loppua sateessa teollisuusaluuen perukoille polkiessa, mutta paikka on paratiisi kaikille 50-luvun tanskalaisesta designista kiinnostuneille.

7 kommenttia:

 1. OI! Tuonne pitäisi jokaisen päästä...ja mieluiten REKALLA. *nauraa*
  Kiitos kun sain minäkin osallistua, ainakin kurkkimiseen. Monta mielenkiintoista tavaraa bongasin kuvista..sellaista tavaraa, jota olisi käynyt ainakin koskettamassa ja haaveilemassa:)
  Hyvät Jussit!
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Voi tuota Köpistä <3 On jokunen vuosi mennyt, kun viimeksi olen siellä käynyt, eikä ollut aikaa kirppareita koluta. Ehkä seuraavalla kerralla!

  VastaaPoista
 3. Köpikseen pitäisi tosiaankin päästä ainakin pakettiautolla! Olisin oikein mielelläni ottanut ainakin lipaston, sohvan ja tuoleja : )

  VastaaPoista
 4. Pitäisikö sittenkin mennä Legolandiin kesällä ja tietenkin autolla. Voisi ainakin jotain investoida... Miten hintataso?

  VastaaPoista
 5. Ihan mieletön paikka...tuo valikoima. Voisin adoptoida minkä vaan tuolin tuolta heti. Olen vähän tuolihullu. Siitä on ihan liian kauan aikaa, kun olet ollut Köpiksessä, enkä silloin älynnyt missään tuolla käydä.

  VastaaPoista
 6. I would have a field day at that flea market, especially all the furniture just imagine how you could customise it all!! When can we go...?

  VastaaPoista
 7. Anni - suosittelen ehdottomasti matkaa Legolandiaan (mielellään vähintään pakettiautolla!). Hintataso ei ollut mitenkään erityisen halpa, mutta toisaalta esim. tuolta lipastoparatiisista löytyisi varmasti huonekaluja, joihin ihastuisit heti. Ja usein vanhan laadukkaan huonekalun saa silti halvemmalla, kuin uuden vähän huonommin tehdyn. Niin ja löysin myös täydellisen kirjahyllyn, joka mielestäni sopisi teille oikein hyvin!

  Kirjailijatar - eiköhän Köpiksessä tosiaan voisi käydä uudemmankin kerran! Minäkin täällä jo suunnitelen paluuta : )

  Betty Zee - you would absolutely love the flea markets in Copenhagen. Maybe next year you'll cycle in Denmark instead of hiking in the Alps!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...