keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Ikä pukee, kriitikko ihmettelee
Tulppaanitkin kaunistuvat vanhetessaan. Ovat ihan kuivia ja kurttuisia. Jokainen omannäköisensä. Omalla tavallaan ruttuinen ja repsottava.

Niin herkullisen värisiä ovat, että vaikka siemenkodat kannattaisi nyt napsaista pois viemästä sipulilta voimia, en malta.

Klasun näyttelystä oli kiinnostava arvio eilisessä Hesarissa.

5 kommenttia:

 1. Tämä kriitikko oli siis tätä mieltä(!)
  Onneksi Suomi on vapaa maa, taiteilija saa tehdä taiteensa itse:)
  Ehkäpä tuo kriitikko olikin liian kaukana koko ajatuksesta, kun jäi vaille vastauksia...Hmmm, olisi nauttinut niistä mielikuvista, jota nuo maalaukset tuovat, vaikka vaan näin tietsikan ruudulta.
  Noihin tulppaaneihin, en ole raaskinut riipiä niitä vielä minäkään...huomenna teen sen, että kukkivat ensi keväänäkin..
  Mukavaa illan jatkoa sinne
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Tuksu - Musta on kiinnostavaa, että kirjoittaja olisi halunnut, että hänelle kerrotaan miten tauluja pitäisi katsoa. Musta jokainen katsoo omalla tavallaan ja omista lähtökohdistaan ja tykkää tai sitten ei.

  VastaaPoista
 3. Niin mäkin ajattelen, jokaisen kuuluu saada katsoa teoksia "ihan ite"
  muodostaa sitten niistä omia mielikuviaan ja käsityksen, pitääkö niistä vai ei.
  Se kuitenkin on selvä, ettei nuo teokset kylmäksi jätä...vai jäiköhän tuon kriitikon pää ihan tyhjäksi(??) ei oikein selvinnyt...ehkä tulee uudelleen:)
  tuksu

  VastaaPoista
 4. Tervehdys Laura!

  Kiitos kommenteistasi. Mieheni ei ihan ollut samaa mieltä kun luki kommentin, mutta minä aion tehdä niin kuin sanot. Eihän Roomaakaan rakennettu päivässä.. hiljaa hyvää tulee ja mitä muita tavoitetta tukevia sananlaskuja sitä nyt onkin olemassa.

  Nuo meidän koirathan on ihan aitoja sekarotuisia piskejä. Ruskea Pystykorva Enni (9v) on emo, mustavalkea luppakorva Santtu on sen pentu (6 vuotta) ja Ruskea luppakorva Ellu on adoptoitu (ikää kohta 9 kk). Niin ja jossakin saattaa vilahdella vielä kissa, joka sekin on aito Kainuulainen tallikissa =D

  meitä on siis aikalailla sekalainen seurakunta täällä =D

  Todella kauniita kuvia, tulppaanit kyllä kuihtuu kauniisti ja tuosta sinun ja tuksun keskustelusta olen kyllä täysin samaa mieltä. Taiteen tarkoitus on antaa ihmisen nähdä taiteessa mitä hän haluaa nähdä. Jos kriitikolle pitää sanoa, mitä hänen täytyy nähdä, hänellä ei ole kyllä luovuutta ja siitä syystä on kriitikko eikä taiteilija. Ne jotka eivät osaa, opettavat!

  Ihanaa viikon jatkoa sinne suunnalle!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 5. Jaana - toivottavasti taktiikka toimii!

  Niin sympaattisia nuo teidät hurtat. Ja teilläpäin ovat kissatkin varsin fiinejä.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...