maanantai 15. lokakuuta 2012

Mieletön kirpparisunnuntai

Viikonloppu vierähti taas vaihteeksi kaupungissa. Toinen kerta taisi olla tänä syksynä. Ja kun kerran kaupunkiin oli jääty, oli sunnuntaiaamuna ihan pakko nousta kukonlaulun aikaan ja kipittää kirpparille.

Ja hyvä, että noustiin! En muista että pitkään aikaan olisi tehty näin paljon löytöjä. Mukaan lähti Pikkutyypille kolmet kurahousut, kaksi sadetakkia, housut, paita, mekko, kahdet kengät ja kolme kirjaa, Jonille monenlaisia työkaluja ja mulle yksi lautanen sekä sitten vielä ainakin nämä:


Viuhkakoristeiset aterimet, tätä palkintolusikkatyyliä, ovat jo jonkin aikaa houkutelleet mua. Kun nyt löysin niitä jälkiruokakoossa, päätin antautua himojeni vietäväksi, vaikka mun ei todellakaan tarvitsisi enää aloittaa yhdenkään uuden aterinsarjan keräämistä...


Näitä suloisia pikkuhaarukoita meillä on ennestäänkin pari. Eihän näitä voi mitenkään vastustaa! Tämä kaksikko taitaa tosin olla kakkoslaatua. Molempiin on leimattu kakkonen ja metallissa on uria. Mutta ei ne meidän kurkkulautasella ketään haittaa.


Tämä kaunokainen tuntuu löytyvän jokaiselta kirpputorilta, mutta usein niin kirpeään hintaan, että olen aiemmin jäänyt ilman, vaikka se aina kutsuukin hiplaamaan. Olen ihan varmasti peltipurkkienostolakossa, mutta tämä oli pakko tuoda kotiin, kun se pienen neuvottelun jälkeen irtosi sopivaan hintaan.


Kesken kurahousukauppojen silmääni pisti vaaterekin päällä pitsipeitto. Hiplasin ja tuumin, kun tuollaista on mieli tehnyt, mutta kun sille ei ole oikein vielä paikkaa, niin päätin tyytyä kurahousuihin. Parkkipaikalta piti sitten vielä palata takaisin tinkaamaan ja onneksi palasin.

Peitto on viimeksi ollut mummonmökissä pöytäliinana ja siinä on pieni kahvitahra, mutta muuten peitto on oikein siisti ja kaunis. Nyt pitäisi vaan saada Hamariin sänky, jonka jalkopäätä peitto saa somistaa.


Loppumetreillä pistimme ihan ranttaliksi, kun kotiin ajellessamme bongasimme uuden kirppiksen ja sijoitimme siellä kaikki loput rahamme pitkään ja hartaasti jo toisessa polvessa himoittuun punaiseen pataan.

Pikkutyyppi sai hienon pikkuauton kaupan päälle.

--

We had an incredible Sunday morning fleamarket round. So many things we have been pining for and great haggling success. We came back with a huge loot. Lots of clothes for Little I, tools for Joni and pretty things for me!

2 kommenttia:

  1. Vau, teillä tosiaan oli ihan mahtava kirpparipäivä!!! Ja vielä tuo patakin! Jokos se on päässyt käyttöön?

    VastaaPoista
  2. Liisa - Niinpä, aika harvoin on tuollainen kirpparituuri. Toisaalta ihan hyvä niin, meillä kun tuota tavaraa riittää ihan muutenkin...

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...