keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Syksyinen kurpitsa-kikhernesalaatti


Viikonlopun rapujuhlien emännän toive oli, että tekisin salaatin rapujen kyytipojaksi. Näin jälkikäteen ajateltuna lähi-itään maultaan viittaava paahdettu kurpitsa-kikhernesalaatti ei ehkä sopinut parhaiten rapujen seuraksi, mutta aivan mielettömän hyvää se oli silti! Olen aikaisemmin ollut vähän arka tahinin käytön kanssa, mutta tahinikastike suorastaan kruunasi salaatin!

Ohje on alunperin Smitten Kitchen blogista. Persiljan tai korianterin sijaan minun salaatissani oli basilikaa. Nam!

4 kommenttia:

  1. Tuo kuulostaa herkulliselta. Olen heikkona kurpitsaan. Pitää lähteä etsimään, josko löytäisin sopivan jostain.

    VastaaPoista
  2. Onnistuitko kasvattamaan yhtään kurpitsaa tänä kesänä?

    Tätä salaattia tehdään viimeistään kun tulen kylään!!!

    VastaaPoista
  3. Kurpitsast jäi tänä vuonna kylvämättä. Tuli pelkkiä kesäkurpitsoja. Mutta niitä sitten sitäkin enemmän. Ehkä ensi vuonna raivaan tilaa kurpitsoillekin.

    VastaaPoista
  4. Niin ja koskas muuten tulet kylään?

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...