maanantai 8. helmikuuta 2010

Jämäluksusta


Sunnuntaina ruokaostoksilla käyminen tuntuu aina ihan mahdottomalta ja tälläkin kertaa päädyimme tyytymään jo kaapeista löytyviin raaka-aineisiin. Kun pakastimesta löytyi chevichestä aikoinaan ylijäänyt tonnikalapala ja kaapista artisokkatölkki suorastaan innostuin luksusjämäpasta ideasta!

Sitruunainen tonnikala-artisokkapasta

pala tuoretta tonnikalaa
tölkillinen artisokkia
spagettia
tuoretta basilikaa
1 sitruunan mehu ja kuori
tuoretta chiliä
valkosipulin kynsi
oliiviöljyä
parmesania
mustapippuria
suolaa

Hiero hienonnettu chili, valkosipuli ja oliiviöljy tonnikalan pintaan ja paista kala nopeasti parilalla. Pastan kypsyessä raasta juusto ja sitruunan kuori sekä hienonna basilika. Paloittele kala ja lisää kaikki ainekset pastan sekaan. Jos pasta tuntuu 'kuivalta' niin lisää oliivioljyä.

1 kommentti:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...