lauantai 5. kesäkuuta 2010

Sesonkiruokaa

Parsa taitaa olla yksi suosikkivihanneksistani. Tänä keväänä olen yrittänyt olla aiempaa kokeilunhaluisempi ja olen lisännyt parsaa muun muassa pitsoihin ja salaatteihin. Tätä salaattia piti päästä maistamaan heti - ajatus parsasta uusien perunoiden, kanamunien ja ilmakuivatun kinkun kanssa tuntui vastustamattomalta. Ja hyväähän se olikin, vaikka perinteinen parsa hollandaisekastikkeen kanssa taitaa yhä silti viedä voiton!

8 kommenttia:

  1. Onpa herkullinen lautanen! Kiitos vinkistä.
    Katselin kaupassa tänään uusia perunoita. Olivat ruotasalaisia, kalliita ja mahdottoman pieniä, joten jätin ostamatta...
    mutta odotan kuin kuuta nousevaa, että niitä saan NAM!
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Vaikuttaa varsin hyvältä...ehkäpä kokeilen, kun muutenkin vietän näitä parsaviikkoja.

    VastaaPoista
  3. Oi, tuota pitää kokeilla! Menisköhän se kylmäsavulohen kanssa?

    VastaaPoista
  4. Suosittelen tosiaankin! Mun kastikkeesta tuli ehkä vähän liian makea, mutta muuten kokonaisuus oli oikein hyvä. Ja ilmakuivatun kinkun voi varmasti korvata kylmäsavulohella tai jättää pois ihan kokonaan.

    VastaaPoista
  5. Cor blimey.... I really like the look of that salad... espeically the runny half boiled egg!

    VastaaPoista
  6. Älä unohda äidin kastiketta parsalle. Kilpailukykyinen ehdottomasti.

    VastaaPoista
  7. Hih, ranskalainen maalaiskastike kunniaan! Sulatetun voin, hienonnettujen keitettyjen munien ja parsan yhdistelmä on tosiaankin aika jalo. Nam, pitäisiköhän taas lahteä parsakaupoille!

    VastaaPoista
  8. Eilen ei ollut Stockalla ollenkaan parsaa! Ei kai kausi nyt vielä ole ohi?

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...