tiistai 13. huhtikuuta 2010

Aurinkoisena viikonloppuna

Aamun piti alkaa uimisella, mutta valitettavasti uimahalli oli suljettu. En ollut kuitenkaan kovinkaan pahoillani, sillä pääsin tutustumaan Crystal Palacen kirppareihin oikein ajan kanssa. Löysin myös uuden osto- ja myyntiliikkeen ja Simon kohtasi vanhan tuttavuutensa - rusketuslampun jonka alle oli nuorena miehenä nukahtanut baarista kotiin tultuaan. Tavoitteena oli ollut saada vähän väriä ennen ensimmäistä etelänmatkaa, mutta lopputuloksena olikin pahat palovammat...

Illalla juhlistimme kevään saapumista vuoden ensimmäisillä grillijuhlilla. Grilliherkkujen valokuvaaminen unohtui tyystin, mutta juhlat jatkuivat ulkona yömyöhään!


3 kommenttia:

 1. Kukapa sitä ehtii kuvaamaan, kun on nälkä. Meitä on aina harmittanut, kun ei ulkomaan reissuilta ole koskaan ruokakuvia, sillä ruuan saapuessa pöytään on jo niin kova nälkä, että unohtaa koko kuvaamiseen.

  Viime reissulla terästimme itsemme ja tuloksena oli paljon kivoja ruokakuvia. Niitä on sitten mukava katsella täällä kotona ja muistella, että aiaia, kun sekin oli hyvää.

  VastaaPoista
 2. Hihittelen täällä Simpan rusketuslappukokemukselle! Tuo lamppu on kyllä suorastaan vaarallisen näköinenkin!

  Mutta tuo huonekaluläjä sen sijaan vaikuttaa oikein houkuttelevalta!

  VastaaPoista
 3. Joo ja sisällä vasta kiinnostavaa tavaraa olikin! Saimme myös kuunnella kannettavaa levysoitinta 60-luvulta. Hih, mieti kun kaivaisin sellaisen piknik-korista ja laittaisin levyn pyörimään vaikka puistossa!
  Ruokien kuvaus on tosiaankin aika hankalaa! Muakin harmittaa, että en ole ottanut enempää lomilla kuvia ruuasta. Olen jo päiväkausia yrittänyt muistaa miltä Kroatiassa viime kesänä syömäni taivaallinen mustekalasalaatti näytti!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...