perjantai 9. huhtikuuta 2010

Hempeää viikonloppua!
Kirpparirintamalla on ollut vähän hiljaista. Mutta Liisan kanssa tehtiin pääsiäisen alla pieni kierros ja palasin kotiin hyvän saaliin kanssa.

Aika ruusuisia ovat kaikki. Lampunvarjostin, lautanen ja tyyny. Poikkeuksen tekee pieni virkattu peitto, joka oli niin sympaattinen, että en vain kertakaikkiaan voinut jättää taakse.

Ja hempeetä hömppää on tämäkin. Yksi kaikkien aikojen suosikkibiiseistäni. Ah! Tätä ei voi kuunnella ilman, että hymy hiipii huulille. Ja kohta huomaa hytkyvänsä musiikin tahtiin.

Nyt voisi kyllä vähän tanssiakin!

Sen kunniaksi, että muuttolinnut saapuvat.
Sen kunniaksi, että tulppaanit pilkottavat, lätäköt kuivuvat ja valoa riittää iltaan asti.
Sen kunniaksi, että pyöräkellarissa on pitkästä aikaa tilaa.
Sen kunniaksi, että on viikonloppu.

Sen kunniaksi, että ilmassa on kaiken muun lisäksi myös aimo annos kevättä!

4 kommenttia:

 1. Varjostin on kyllä aika herkullisen värinen! Joko olet keksinyt mitä kiinnität päälle vanhan koristuksen kohdalle? Niin ja joko olet testannyt sopiiko varjostin suunniteltuun paikkaan?

  VastaaPoista
 2. En ole vielä varjostinta päässyt testaamaan. Pitäisi sovitella jotain nappia tuohon reiän päälle.

  Mutta tuo väri on munkin mielestä aivan ihastuttava!

  VastaaPoista
 3. Hei, nyt kyllä tanssitaan. Minustakin tuntui tänään, että oli ensimmäinen sade, joka tuoksui oikeasti kesältä. Ei yhtää harmittanut, että kastuin, kuin tuoksuin kesältä. Muuttolintuja olen valitettavasti nähnyt kovin vähän ja pihallakin on vielä paljon lunta. Mutta kevät on rinnassa ja sen kunniaksi vedän nyt tanssit :)

  VastaaPoista
 4. Kirjailijatar - kunnon sadetanssi on kyllä paikallaan! Sade tuntuu huuhtelevan viimeisetkin lumet ojiin ja viemäreihin.

  Kohta niitä lintuja on joka paikassa!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...