torstai 15. huhtikuuta 2010

Ruskealle kaveriksi?
Virkattu torkkupeitto vaikutti surulliselta kirpputorilla. Pitihän se sieltä pelastaa. Mutta en minäkään kauheasti tuosta ruosteenruskeasta väristä pidä. Siedän kyllä, mutta jotain piristystä peittoon on keksittävä. Ajattelin virkata reunuksen, mutta ruosteenruskea tuntuu olevan aika haastava pari värille kuin värille. Nyt tarvitaan siis asiantuntevaa värisilmä apua - mitä väriä suosittelisitte?

8 kommenttia:

 1. Hmm, visainen pulma!

  Mä tietty laittaisin kaikkia värejä, mutta en olekaan yhtä hillitty ja hienostunut kuin sinä. ;)

  Vaaleampi sininen, tuo keltaisempi keltainen ja vaaleanvihreä voisi olla pirteä raita reunaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos - olin ajatellut laittaa vain yhtä väriä, mutta kun testailin eri vaihtoehtoja, niin kolmekin raitaa voisi olla aika hyvännäköinen! Tai ehkä se keskimmäinen rivi voisikin olla vaikka simpukkakuviota.

  VastaaPoista
 3. Tuo vihreä oli minun mieleeni ja jos haluaa laittaa toista väriä, niin heltainen voisi olla hyvä (sullahan niitä keltaisen vaikeitakin värejä löytyy...).

  VastaaPoista
 4. Joo keltainen on ollut munkin mielessä, mutta vähän epäilyttää, että keltainen tekee peitosta vähän liian retron makuuni. Mutta on se keltainen väri vaan niin kiva!

  VastaaPoista
 5. Vaikeaa...mä olen niin huono värien kanssa. Tykkäsin eniten ihan vaaleasta sinisestä ja punaisesta tuossa ekassa kuvassa. Mutta minua ei kannata uskoa!

  VastaaPoista
 6. Mun mielestäni ehdottomasti pitää laittaa enempi kuin yhtä väriä! Muuten tulee liian sofistikoitunut!

  VastaaPoista
 7. Peitossa on tällä hetkellä vaaleanpunainen reunus ja vihreitä simpukkakuvioita. Ajattelin jatkaa vielä joko turkoosilla tai keltaisella. En ole kyllä vielä yhtään vakuuttunut, että pieni tuunaukseni on parantanut peittoa...

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...